2009. április 23., csütörtök

Zóldséges ragu rizzsel


Hozzávalók :
1 kg pulyka vagy csirke hús
1 fej káposzta
delikát,bors,olaj,majonéz
1/2 kg zöldségkeverék
Pulyka vagy csirke húst, csíkokra vágjuk,fehéredésig átforgatjuk kevés olajon,majd megszórjuk delikáttal.kicsit még pároljuk,aztán kiszedjük,és félretesszük.a visszamaradt pecsenyelében beletesszük a legyalult káposztát ,és puhára pároljuk,majd Tetszőleges csirkemellet kisebb csíkokra vágni,fehéredésig megpárolni,majd fűszerezni,/én delikátot használok/,majd az edényből kivenni,és abba a szaftos lébe amibe a csirkemell párolódott,belegyalulunk káposztát,ezt is puhára pároljuk,majd belekarikázzuk a virslit,és pároljuk még néhány percig.Beletesszük a csirkemellet,és együtt pároljuk 10 percig.
A zöldségkeveréket megfőzzük,és lecsepegtetjük.Hozzákeverjük a húsos káposztához.Rizst,vagy tésztát adunk hozzá.Majonézt is adhatunk még hozzá.

1 megjegyzés:

Anyucika írta...

Helló !!
Sajnos én nem tudok angolul,de leforditották nekem,amit irtál
Igazán örülök hogy tetszik a blogom.Én is nézegettem a tiedet.Igazán szépek a képek amiket késziszel.!!!Továbbra is szeretettel várlak./Remélem nem baj hogy tegezlek./

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pontos idő

Lapozgató

Kedvcsináló

Számláló

Rendszeres olvasók

Nyomtató

Print