Igazából nincs benne semmi különös,és mégis teljesen más,és szerintem sokkal finomabb,mint a már megszokott variáció.Ebben a virsli helyett, füstölt kolbász,és főzőkolbász van,amit előbb megsütöttem.
Hozzávalók:
1 fej káposzta,
2-3 szem krumpli,
3 sárgarépa,
2 petrezselyem,
kicsi fej vörös hagyma,
babérlevél,
mokkás kanál őrölt köménymag,
delikát vagy só,bors.
1 szál főzőkolbász
1 szál füstölt kolbász
Rántás:1 1/2 dl olaj,3 kanál liszt,fűszer paprika.
A káposztát,a krumplit,a zöldségeket,összevágjuk.A hagymát apróra kockázzuk,vagy lereszeljük.Ezeket egy nagy fazékban vízzel felöntve,feltesszük főni.Beletesszük a babérlevelet, az őrölt köményt,a borsot,és a delikátot,vagy sót is.A mikor már minden hozzávaló nagyon jó puha,akkor hozzáadjuk a felkarikázott füstölt kolbászt,és a megsütött és karikára vágott főzőkolbászt.Legvégül pedig a rántást öntjük bele,és felfőzzük.
Epres vaníliakrémes pite
-
Tésztához:
- 1 tojás
- 80 gr cukor
- 1 vaníliás cukor
- 80 ml olaj
- 220 gr liszt
- 1 zacskó sütőpor
Vaníliakrém:
- 3 dl tej
...
4 napja
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése