A kaprot megtisztítjuk,és alaposan megmossuk
Apróra összevágjuk.
Fóliába csomagoljuk.
Majd jól zárható dobozba rakjuk.
A szárát sem dobjuk ki.Alaposan mossuk meg azt is.
Kis adagokba kössük össze és rakjuk a dobozba.A kapor szár télen felhasználható tök főzelékbe,- levesbe.Talán jobb lesz így ,mert én nem nagyon szeretem ha sok kapor levél kerül bele.
Szilvás rácsos sütemény
-
Hozzávalók:
50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 20 dkg porcukor, 0,5 dl tej, 1 késhegynyi
szódabikarbóna, 1 egész tojás, 1 tojássárga, 1 csomag vanília cukor, 2...
6 napja
2 megjegyzés:
Jó ötlet a kaporszár eltevése! Edig én azt mindig kidobtam.
Ez nagyon jó,gyenge ,sajnáltam volna kidobni.
Megjegyzés küldése