Ha nagy ritkán rászánjuk magunkat arra hogy hagymakarikákat vagy egyéb apróságokat kirántsunk,akkor szeretünk nagyon gyorsan túl lenni rajta,mert ugyan megéri a fáradságot,de azért elég babrás munka.
Így vagyok ezzel én is,és ezért próbálok mindig kitalálni olyan dolgokat amik egyszerűbbé,és gyorsabbá teszik ezeknek az ételeknek az elkészítését.A hagymakarikák panírozásakor, egy jól zárható edénybe raktam bele a lisztet,és a hagymát,és egyszerűen csak jól összeráztam az egészet.Aztán ment az egész a tojásba,ezt is egy fakanállal gyorsan megforgattam,végül a zsemlemorzsába is az edény segítségével forgattam meg.Ezek után már csak sütni kellett ,
Ghoriba - Marokkói kókuszos citromos keksz
-
- 2 tojás
- 125 gr cukor
- 1 citrom reszelt héja
- 60 ml olaj
- 250 gr gríz (búzadara)
- 1 kiskanál sütőpr
- 100 gr kókuszreszelék
...
17 órája
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése