1 kg krumpli
5-6 virsli,
2 fej hagyma,
1 kaliforniai paprika,
cukkini
ananász
pulyka hús
olaj
delikát,
majoránna
oregánó
gyömbér
Tészta:
liszt,
tojás,
tej,
bors,só
sütéshez olaj.
A krumplit megfőzzük,de vigyázzunk hogy ne legyen túl puha.Ha meghűlt,akkor felkockázzuk,a paprikával,és a hagymával együtt.A virslit felkarikázzuk.A húst kockára vágjuk,és olajon a fűszerekkel együtt puhára pároljuk.A pálcikára felszúrjuk felváltva a felkockázott krumplit, virslit,hagymát, paprikát,ananászt,pulykahúst cukkinit..Elkészítjük a tésztát.Beleforgatjuk a nyársakat,és kisütjük.
Bármilyen variációval elkészíthető,rizzsel, burgonyával vagy salátával is tálalhatjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése