Hozzávalók :
15 dkg dió
8 db tojás
30 dkg vaj
30 dkg + 4 kanál cukor
2 cs vaníliás cukor
5 evőkanál liszt
2 teáskanál sütőpor
75 dkg gesztenyepüré
5 db narancs /díszítéshez/
30 db szép fél diót félreteszünk a díszítéshez. A többi diót daraboljuk durvára,és keverjük bele a gesztenyemasszába..A vajat 15 dkg cukorral és a vaníliás cukorral keverjük simára,majd dolgozzuk bele a tojássárgákat,és a diós gesztenyemasszát.A tojásfehérjét 15 dkg cukorral verjük kemény habbá,és óvatosan adjuk a masszához.A tésztát simítsuk a kikent ,kilisztezett tepsibe,majd süssük kb 45 percig.Ha kihűlt ,kockázzuk fel,és díszitsük,a 4 kanál cukorban karamellizált dióval,és narancsszeletekkel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése