Hozzávalók :
3 tojás,
20 dkg cukor,
5 kanál olvasztott méz,
fahéj,szegfűszeg,
10 dkg vagdalt dió,
1cs sütőpor
25 dkg liszt,
1 dl tej.
A tojás fehérjét a cukorral kemény habbá verjük,hozzáadjuk,a tojás sárgáját,az olvasztott mézet,
fahéjat,szegfűszeget,diót,lisztet,sütőport,tejet,miközben folyamatosan habverővel kavarjuk.
Zsírozott lisztezett tepsiben kisütjük.//Gyümölcsöket is tehetünk bele.//
Gombás kacsamáj (csirkemáj)
-
Ezt a gombás májat szomszédasszonyom szokta csinálni - köszönetem a
receptért -, és nagyon finom. Én most barna csiperkével készítettem, de
mikor van vad...
2 hete
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése