Hozzávalók :
25 dkg laska tészta /száraz/
1 kg krumpli
1 dl olaj
piros paprika
só vagy delikát
bors
2 pár virsli,
vagy 15dkg füstölt kolbász
A krumplit meghámozzuk,megmossuk,és felkockázzuk.Az olajat kissé felmelegítjük,majd a tűzről levéve beleszórjuk a paprikát,Hozzáadjuk a krumplit,ízesítjük,és felengedjük vízzel.Készre főzzük./Ez olyan mint a paprikás krumpli,csak nem kell bele hagyma./A tésztát olajos sós vízben puhára főzzük,és leszűrjük.Hozzákeverjük a krumplihoz,és ha szükséges akkor sózzuk,borsozzuk.
A virslit vagy kolbászt feldaraboljuk,és olajban megsütjük.Összekeverjük a krumplis tésztával.A keveréket belesimítjuk az olajjal kikent tepsibe,és kissé átsütjük a sütőben.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése