Ez a legjobb piskóta recept eddig,amit kipróbáltam.Ez annyiban különbözik az eddigiektől,hogy a liszt és a porcukor mennyiségét nem kanállal mérjük,hanem mérleggel.Eddig annyi kanál lisztet és porcukrot tettünk ahány darab tojásból készült a lap.
Ehhez a piskótához pedig annyiszor 2,5 dkg lisztet,és porcukrot adunk ahány tojásból készítjük.
Hozzávalók :
6 tojás
15 dkg liszt
15 dkg porcukor
1/2 cs .sütőpor
A tojások sárgáját a porcukorral kikavarjuk habosra.A tojásfehérjét kemény habbá verjük.A lisztet a sütőporral elvegyítjük.Végül a sárga krémhez, apránként,óvatos mozdulatokkal, hozzákeverjük a tojásfehérjét,és a sütőporos lisztet.Papírral bélelt tepsiben sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése