2009. szeptember 26., szombat

Köménymag leves



Hozzávalók :
4-5 kanál olaj
3 kanál liszt
1 evőkanál köménymag /egész/
1 mokkás kanál őrölt köménymag
piros paprika,só
pirított zsemle,vagy kenyér kocka
vagy levesgyöngy


Az olajból és a lisztből zsemle színű rántást készítünk.Megszórjuk paprikával,és felengedjük vízzel.Hozzáadjuk az őrölt és az egész köménymagot/amit a teatojásban teszünk a levesbe/.KB fél óráig főzzük,addig kissé besűrűsödik a leve is.
Pirított zsemlével/kenyérrel,vagy levesgyönggyel tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pontos idő

Lapozgató

Kedvcsináló

Számláló

Rendszeres olvasók

Hiba történt a modul működésében

Nyomtató

Print