2009. szeptember 20., vasárnap

Toros káposzta



Hozzávalók :1,5 kg savanyú apró káposzta
1 kg sertés hús
2 nagy fej vörös hagyma
bors delikát vagy só
A káposztát megmossuk,és puhára főzzük,és leszűrjük.Ha még mindig túl savanyú akkor egyszer még át lehet mosni.Kinyomkodjuk belőle a vizet,és félre tesszük
A húst felkockázzuk,és kevés vízben feltesszük főni.Ha már majdnem teljesen megfőtt,adunk hozzá olajat,vagy zsírt.Hagyjuk kicsit sülni,majd hozzáadjuk a hagymát,és ezzel is sütjük ,pároljuk,míg a hagyma meg nem puhul.Ekkor rászórjuk a pirospaprikát,.Végül beletesszük a káposztát,és alaposan összekeverjük.Lassú tűzön,gyakori kevergetés mellett összepároljuk az egészet.


Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pontos idő

Lapozgató

Kedvcsináló

Számláló

Rendszeres olvasók

Hiba történt a modul működésében

Nyomtató

Print