2010. augusztus 3., kedd

Őszibarack süti új variációban


75 dkg liszt
30 dkg cukor
25 dkg margarin
2 dl tej
2 db tojás
2 cs sütőpor
kókuszreszelék

Töltelék
a kikapart tészta
20 dkg darált dió
rum aroma
barack lekvár
ha nem elég krémes, ,akkor kevés tej.
2 kanál kakaó

A lisztet.a sütőporral elkeverjük.A margarint,a cukorral,tojással,habosra keverjük.Apránként hozzáadjuk a tejet,és simára keverjük.Ezt a masszát három részre osztjuk.A sütőporral elkevert lisztet,a három masszához egyenlően elosztjuk.A tésztát összedolgozzuk.Kicsi pogácsaszaggatóval,vagy pohárral kiszaggatjuk,és margarinnal kikent tepsiben,nem túl meleg sütőben kisütjük.Vigyázni kell rá,mert hamar sül!!!!Ha kihűlt,akkor a közepét,hegyes,éles késsel óvatosan kikaparjuk, megtöltjük.Az alját kókuszreszelékbe mártjuk,hogy ne ragadjon a tálcához,tetejét pedig csokimázba.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pontos idő

Lapozgató

Kedvcsináló

Számláló

Rendszeres olvasók

Hiba történt a modul működésében

Nyomtató

Print