2011. augusztus 13., szombat

Ha a tészta lágyra sikerül !!!




Ha a a tészta lágyabbra sikerül mint amilyennek lennie kellene,e miatt felesleges bosszankodnunk.Nem feltétlenül kell esetleg egyből kidobni és másikat gyúrni,vagy több lisztet hozzáadni,mert akkor esetleg nem lesz elég omlós.Egyszerűen csak kézzel nyomkodjuk bele a tepsibe az alsó lapot.

....

Egyáltalán nem látszik rajta hogy nem nyújtófával nyújtottuk,hanem kézzel lett a tepsibe nyomkodva.






A felső tésztalapot pedig egy lisztezett nájlonon nyomkodjuk akkorára,amekkora befedi a tésztát.
Mire megfelel nagyságúra alakítjuk,akkorra eléggé hozzáragad a nájlonhoz,hogy amikor ráemeljük a tésztára ne essen le róla,de aztán mégis  könnyedén le lehet húzni a tésztáról.








Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pontos idő

Lapozgató

Kedvcsináló

Számláló

Rendszeres olvasók

Hiba történt a modul működésében

Nyomtató

Print