2011. január 30., vasárnap

Zöldségnyárs ananásszal,és pulykahússal






1 kg krumpli
5-6 virsli,
2 fej hagyma,
1 kaliforniai paprika,
 cukkini
ananász
pulyka hús
olaj
delikát,
majoránna
oregánó
gyömbér

Tészta:
liszt,
tojás,
tej,
bors,só

sütéshez olaj.

A krumplit megfőzzük,de vigyázzunk hogy ne legyen túl puha.Ha meghűlt,akkor felkockázzuk,a paprikával,és a hagymával együtt.A virslit felkarikázzuk.A húst kockára vágjuk,és olajon a fűszerekkel együtt puhára pároljuk.A pálcikára felszúrjuk felváltva a felkockázott krumplit, virslit,hagymát, paprikát,ananászt,pulykahúst cukkinit..Elkészítjük a tésztát.Beleforgatjuk a nyársakat,és kisütjük.

Bármilyen variációval elkészíthető,rizzsel, burgonyával vagy salátával is tálalhatjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pontos idő

Lapozgató

Kedvcsináló

Számláló

Rendszeres olvasók

Hiba történt a modul működésében

Nyomtató

Print