2010. július 10., szombat

Zöldséges rakott hús


                                                                  Hozzávalók:
                                                               húsos szalonna
                                                               pulyka   sonka
                                                                      tojás
                                                              zöldség keverék
                                                                  reszelt sajt
                                                                  pulyka hús
                                                                   delikát
                                                                      bors
Az őzgerinc formát kibéleljük a szalonnával ,úgy hogy a végei túlérjenek a formán,mert a végén,ezzel takarjuk be a tölteléket.Rárétegezzük a hozzávalókat,és közben fűszerezzük.Letakarjuk alufóliával,és előmelegített sütőben lassú tűznél készre sütjük,legalább 1- 1 1/2 órát,hogy a pulykahús kellőképpen megpuhuljon,és átsüljön.
Ha  a pulykahúst delikáttal,és borssal fűszerezve,előzőleg megpároljuk,és úgy rakjuk  bele akkor kevesebb idő is elegendő

                                                                 

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pontos idő

Lapozgató

Kedvcsináló

Számláló

Rendszeres olvasók

Hiba történt a modul működésében

Nyomtató

Print