2010. november 20., szombat

Mini kuglóf sütőforma



Ezt a remek sütőformát egy nagyon aranyos kedves ismerősömtől kaptam névnapomra!!!!
Nagyon szuper.Hamarosan ki is próbálom.

5 megjegyzés:

Angéla írta...

Szia!
A segítségedet szeretném kérni abban, hogy mit csináljak, hogy a muffinok ne ragadjanak bele a szilikonformába. Több féle szilikonos formám van, de mindegyikkel úgy járok, hogy nem tudom kiszedni belőle a sütit, mert beleragad. Már feladtam az ebben való sütést, inkább a hagyományos formákat használom, csak sajnálom az értük kiadott pénzt.Segítségedet előre is köszönöm.

Anyucika írta...

Szia.Én nagyon ritkán sütök muffin-t,mert nekem nincs muffin sütő formám,sem hagyományos,sem szilikon,ezért én a kosárka formámban szoktam csinálni,és abba teszek papírt.Ez a mini kuglóf forma az első szilikon sütőformám.
Nekem nem ragadt bele a tészta.Azt már hallottam,hogy a formát tepsire kell rakni és azzal együtt tenni a sütőbe,és várni kell amíg annyira kihűl,hogy meg lehessen fogni,és a tésztát,nem kiszedni,hanem kifordítani kell belőle.Remélem hogy ezzel is tudtam segíteni.

Angéla írta...

Szia, köszönöm, hogy ilyen hamar válaszoltál.Én már kipróbáltam azt is, hogy langyosra hűlt a süti, azt is, hogy teljesen, de sajnos nem jártam sikerrel. Arra gondoltam, hogy esetleg nagyon édes receptet választottam és a cukor miatt ragad bele.Teljesen tanácstalan vagyok.

Anyucika írta...

Én csak a túrórudis muffint csináltam,abban nincs túl sok cukor, az olaj és a joghurt,is megakadályozza hogy leragadjon.ezzel a tésztával ,vagy hasonlóval kellene kipróbálni,hátha iíy jó lenne

Angéla írta...

köszike a tippet, kipróbálom, hátha bejön.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pontos idő

Lapozgató

Kedvcsináló

Számláló

Rendszeres olvasók

Nyomtató

Print