2011. március 27., vasárnap

Csokidarabos zabpelyhes keksz - Eredeti recept


Hozzávalók :
15 dkg margarin
15 dkg apró szemű zabpehely
15 dkg törköly fehér liszt
1 teáskanál sütőpor
15 dkg nádcukor
1 kis pohár tejföl /150 gr/
5 dkg étcsokoládé

A margarint felolvasztjuk,belekeverjük a zabpelyhet,és kihűtjük.Hozzáadjuk a lisztet,a sütőport,a cukrot,a tejfölt,végül a darabolt étcsokoládét.Teáskanállal kis halmokat rakunk a sütőpapírral bélelt tepsibe,és előmelegített sütőben 8 perc alatt megsütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pontos idő

Lapozgató

Kedvcsináló

Számláló

Rendszeres olvasók

Hiba történt a modul működésében

Nyomtató

Print