2011. május 15., vasárnap

Krumplis tészta tepsiben átsütve







                                    Hozzávalók :
                      25 dkg laska tészta /száraz/
                                   1 kg krumpli
                                      1 dl olaj
                                 piros paprika
                                só vagy delikát
                                      bors
                                   2 pár virsli,
                     vagy 15dkg füstölt kolbász

A krumplit meghámozzuk,megmossuk,és felkockázzuk.Az olajat kissé felmelegítjük,majd a tűzről levéve beleszórjuk a paprikát,Hozzáadjuk a krumplit,ízesítjük,és felengedjük vízzel.Készre főzzük./Ez olyan mint a paprikás krumpli,csak nem kell bele hagyma./A tésztát olajos sós vízben puhára főzzük,és leszűrjük.Hozzákeverjük a krumplihoz,és ha szükséges akkor sózzuk,borsozzuk.
A virslit vagy kolbászt feldaraboljuk,és olajban megsütjük.Összekeverjük a krumplis tésztával.A keveréket belesimítjuk az olajjal kikent tepsibe,és kissé átsütjük a sütőben.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pontos idő

Lapozgató

Kedvcsináló

Számláló

Rendszeres olvasók

Hiba történt a modul működésében

Nyomtató

Print