2011. május 22., vasárnap

A Tuti Piskóta



Ez a legjobb piskóta recept eddig,amit kipróbáltam.Ez annyiban különbözik az eddigiektől,hogy a liszt és a porcukor mennyiségét nem kanállal mérjük,hanem mérleggel.Eddig annyi kanál lisztet és porcukrot tettünk ahány darab tojásból készült a lap.
Ehhez a piskótához pedig annyiszor 2,5 dkg lisztet,és porcukrot adunk ahány tojásból készítjük.

                                                         Hozzávalók :
                                                            6 tojás
                                                        15 dkg liszt
                                                    15 dkg porcukor
                                                      1/2 cs .sütőpor

A tojások sárgáját a porcukorral kikavarjuk habosra.A tojásfehérjét kemény habbá verjük.A lisztet a sütőporral elvegyítjük.Végül a sárga krémhez, apránként,óvatos mozdulatokkal, hozzákeverjük a tojásfehérjét,és a sütőporos lisztet.Papírral bélelt tepsiben sütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pontos idő

Lapozgató

Kedvcsináló

Számláló

Rendszeres olvasók

Hiba történt a modul működésében

Nyomtató

Print