2011. szeptember 10., szombat

Karalábé leves


                                             Hozzávalók
                                        2-3 evőkanál olaj
                                          2 evőkanál liszt
                                          1 db karalábé
                                  néhány szál petrezselyem
                                    csipetnyi piros paprika
                                          csipetnyi bors
                                        csipetnyi tárkony
                                             delikát
                                            2 db virsli
Az olajban 10 percig pároljuk a karalábét.Rászórjuk a lisztet,és pár percig pirítjuk.Hozzáadjuk a piros paprikát,és felengedjük vízzel.Beletesszük a petrezselymet,a borsot,a tárkonyt,és a delikátot.Lassú tűzön addig főzzük,amíg a karalábé megpuhul.Ekkor tesszük hozzá a felkarikázott virslit.Ezzel is főzzük még pár percig.
Tálaláskor kavarhatunk bele tejföltis.,de tejföl nélkül is nagyon finom.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pontos idő

Lapozgató

Kedvcsináló

Számláló

Rendszeres olvasók

Hiba történt a modul működésében

Nyomtató

Print