2011. szeptember 10., szombat

Zabpehely keksz


                                                      Hozzávalók :
                                                  15 dkg margarin
                                       15 dkg apró szemű zabpehely
                                             10 dkg zsemlemorzsa
                                               1 teáskanál sütőpor
                                                15 dkg cukor
                                                 10 dkg  tejföl 
                                              10 dkg étcsokoládé
                                               2 marék mazsola
                                               5 dkg natúr joghurt
                                                    1 dl tej

A margarint felolvasztjuk,belekeverjük a zabpelyhet,és kihűtjük.Hozzáadjuk a tejet, zsemlemorzsát,a  cukrot,a tejfölt, a darabolt étcsokoládé és végül a sütőport..Teáskanállal kis halmokat rakunk a sütőpapírral bélelt tepsibe,és előmelegített sütőben néhány  perc alatt megsütjük.

                                                 
              

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pontos idő

Lapozgató

Kedvcsináló

Számláló

Rendszeres olvasók

Hiba történt a modul működésében

Nyomtató

Print