2010. február 2., kedd

Zöldség fasirt - Vega vacsora !!


Ma először lepcsánkát akartam készíteni,de eszembe jutott,hogy a hűtőben lapul néhány megmaradt zöldség.Amikor káposztát töltök,a megmaradt leveleket,és a káposzta közepét ,elteszem a fagyasztóba,gondolván,hogy majd legközelebb megtöltöm,de ez mindig elmarad mert frisset veszek,és a maradék szintén a fagyóban landol.Hát most ezeket felhasználtam"végre néhány krumplival,sárgarépával,és maradék szójával együtt.A köret szintén megmaradt mexikói zöldség keverékből készült.Nagyon klassz étel kerekedett belőle.

Hozzávalók.
édes káposzta
2 szál sárgarépa
1 bögre szójagranulátum
3-4 szem krumpli
2 gerezd fokhagyma
delikát,
bors
3 tojás
A káposztát összevágjuk,a répát,burgonyát,fokhagymát lereszeljük. A burgonya levét kissé kinyomkodjuk.A szóját beáztatjuk,majd leszűrjük.Hozzáadjuk a felvert tojást és a fűszereket.Alaposan összedolgozzuk,és gombócokat formálunk belőle.Nem túl forró olajban kisütjük.

Zöldség saláta :
zöldségkeverék
salátaöntet
tejföl ,majonéz vagy natúr joghurt
bors






Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pontos idő

Lapozgató

Kedvcsináló

Számláló

Rendszeres olvasók

Hiba történt a modul működésében

Nyomtató

Print