2011. február 9., szerda

Áfonyás "négercsók"


Hozzávalók :
1 cs kerek babapiskóta
1 cs kókuszreszelék
3 dl tejszín
2-3 kanál porcukor
áfonya dzsem,vagy lekvár
10 dkg margarin
1 tortabevonó
2 kanál víz


A tejszínt kemény habbá verjük a habfixálóval együtt.Majd hozzáadjuk a porcukrot,és ezzel is verjük még néhány percig.Óvatosan belekeverjük a lekvárt vagy dzsemet.A babapiskótára halmozzuk,és jól lehűtjük.Késsel,vagy kanállal, esetleg habzsákkal,vagy tortadíszítővel is rányomhatjuk a tejszínhabot a piskótára.Amikor már eléggé lehűlt,akkor sűrű /nem meleg/ csokimázba mártjuk,és ismét visszatesszük a hűtőbe,hogy a csoki megdermedjen.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pontos idő

Lapozgató

Kedvcsináló

Számláló

Rendszeres olvasók

Hiba történt a modul működésében

Nyomtató

Print