2011. február 9., szerda

Almás párolt savanyúkáőposzta virslivel


                                              Hozzávalók :
                                   1/2 kg savanyú káposzta
                                      1 fej vörös hagyma
                                         1 közepes  alma
                                          3-4 kanál olaj
                                         őrölt babérlevél 
                                             só , bors
                                            2 db virsli
Az olajon megpirítjuk a hagymát.Hozzáadjuk a felkockázott almát,és az átmosott káposztát.Beleszórjuk az őrölt babérlevelet,és a sót,esetleg borsot.Puhára pároljuk.Végül hozzáadunk 2 felkarikázott virslit.Még 10 percig pároljuk.
Virsli helyett tehetünk bele kolbászt,csirke vagy pulyka húst is .
Ha viszont ezeket  kihagyjuk,akkor köretként is adhatjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pontos idő

Lapozgató

Kedvcsináló

Számláló

Rendszeres olvasók

Hiba történt a modul működésében

Nyomtató

Print