2010. szeptember 5., vasárnap

Frankfurti leves - kétféle kolbásszal

Igazából nincs benne semmi különös,és mégis teljesen más,és szerintem sokkal finomabb,mint a már megszokott variáció.Ebben a virsli helyett, füstölt kolbász,és főzőkolbász van,amit előbb megsütöttem.


Hozzávalók:
1 fej káposzta,
2-3 szem krumpli,
3 sárgarépa,
2 petrezselyem,
kicsi fej vörös hagyma,
babérlevél,
mokkás kanál őrölt köménymag,
delikát vagy só,bors.
1 szál főzőkolbász
1 szál füstölt kolbász

Rántás:1 1/2 dl olaj,3 kanál liszt,fűszer paprika.

A káposztát,a krumplit,a zöldségeket,összevágjuk.A hagymát apróra kockázzuk,vagy lereszeljük.Ezeket egy nagy fazékban vízzel felöntve,feltesszük főni.Beletesszük a babérlevelet, az őrölt köményt,a borsot,és a delikátot,vagy sót is.A mikor már minden hozzávaló nagyon jó puha,akkor hozzáadjuk a felkarikázott füstölt kolbászt,és a megsütött és karikára vágott főzőkolbászt.Legvégül pedig a rántást öntjük bele,és felfőzzük.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pontos idő

Lapozgató

Kedvcsináló

Számláló

Rendszeres olvasók

Hiba történt a modul működésében

Nyomtató

Print