Igazából nincs benne semmi különös,és mégis teljesen más,és szerintem sokkal finomabb,mint a már megszokott variáció.Ebben a virsli helyett, füstölt kolbász,és főzőkolbász van,amit előbb megsütöttem.
Hozzávalók:
1 fej káposzta,
2-3 szem krumpli,
3 sárgarépa,
2 petrezselyem,
kicsi fej vörös hagyma,
babérlevél,
mokkás kanál őrölt köménymag,
delikát vagy só,bors.
1 szál főzőkolbász
1 szál füstölt kolbász
Rántás:1 1/2 dl olaj,3 kanál liszt,fűszer paprika.
A káposztát,a krumplit,a zöldségeket,összevágjuk.A hagymát apróra kockázzuk,vagy lereszeljük.Ezeket egy nagy fazékban vízzel felöntve,feltesszük főni.Beletesszük a babérlevelet, az őrölt köményt,a borsot,és a delikátot,vagy sót is.A mikor már minden hozzávaló nagyon jó puha,akkor hozzáadjuk a felkarikázott füstölt kolbászt,és a megsütött és karikára vágott főzőkolbászt.Legvégül pedig a rántást öntjük bele,és felfőzzük.
Gombás kacsamáj (csirkemáj)
-
Ezt a gombás májat szomszédasszonyom szokta csinálni - köszönetem a
receptért -, és nagyon finom. Én most barna csiperkével készítettem, de
mikor van vad...
1 hete
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése