Hozzávalók :
25 dkg laska tészta /száraz/
1 kg krumpli
1 dl olaj
piros paprika
só vagy delikát
A krumplit meghámozzuk,megmossuk,és felkockázzuk.Az olajat kissé felmelegítjük,majd a tűzről levéve beleszórjuk a paprikát,Hozzáadjuk a krumplit,ízesítjük,és felengedjük vízzel.Készre főzzük./Ez olyan mint a paprikás krumpli,csak nem kell bele hagyma./A tésztát olajos sós vízben puhára főzzük,és leszűrjük.Hozzákeverjük a krumplihoz,és ha szükséges akkor sózzuk,borsozzuk.
Joghurtos madárbegysaláta
-
- 1 zacskó madárbegy saláta
- 3-4 púpos ek sűrű görög joghurt
- só ízlés szerint
- 1 marék pörkölt dió
- 2-3 ek gránátalmamag
A madárbegy...
2 napja









Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése