2010. január 19., kedd

Uborka saláta


                                                                      Hozzávalók
                                                                   2 kígyó uborka
                                                            1 nagy fej vörös hagyma
                                                                 só ,ecet ,cukor víz

Az uborkát megmossuk,majd meghámozzuk.Vékony karikára vágjuk,vagy gyaluljuk,és leforrázzuk.A hagymát vékonyan felkarikázzuk.Az uborkát és a hagymát összekeverjük,és megsózzuk.Néhány percig állni hagyjuk,majd enyhén kinyomkodjuk a levét.Cukrot és ecetet öntünk rá,majd felengedjük hideg vízzel.Pontos mennyiséget,nem igazán lehet írni a cukrot és az ecetet illetően,mert van aki savanyúbban,van aki édesebben szereti.

                               

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pontos idő

Lapozgató

Kedvcsináló

Számláló

Rendszeres olvasók

Hiba történt a modul működésében

Nyomtató

Print