2009. november 8., vasárnap

Grillázs szelet



Hozzávalók :
30 dkg cukor
8 dkg vaj
1 db tojás
2 db tojás sárgája
20 dkg darált dió
4 db ostyalap
csokoládémáz a díszítéshez

Egy száraz edényben forrósítsunk fel 20 dkg cukrot,hagyjuk karamellizálódni,majd keverjük hozzá a diót
.A grillázst öntsük egy tepsibe,hagyjuk kihűlni,majd tördeljük apró darabokra.
A tojást,a tojássárgákat,a maradék cukrot és a vajat vízfürdő fölött főzzük sűrű masszává.A grillázsdarabokat keverjük a forró krémbe.Még melegen töltsük meg vele a 4 ostyalapot.A lapok tetejére tegyünk valamilyen nehezéket,és hagyjuk teljesen kihűlni .A töltött ostyát vékonyan szeleteljük fel,és a darabokat félig mártsuk a csokimázba.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pontos idő

Lapozgató

Kedvcsináló

Számláló

Rendszeres olvasók

Hiba történt a modul működésében

Nyomtató

Print