2009. november 6., péntek

Szójás-burgonyás fasirt




Hozzávalók :
2 db nagy krumpli
2 db tojás
2 gerezd fokhagyma
szója
húskonzerv
bors,delikát

A szóját beáztatjuk,majd mikor már jól beszívta a vizet,és megpuhult,akkor leszűrjük,és kinyomkodjuk belőle a felesleges folyadékot.A krumplit meghámozzuk, lereszeljük és kinyomjuk a levét.Összekeverjük az összes hozzávalót,végül belereszeljük a fokhagymát is.Alaposan összegyúrjuk.Kis gombócokat formálunk,belőle,kicsit lelapítjuk,és lisztbe forgatjuk.Nem túl forró olajban sütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pontos idő

Lapozgató

Kedvcsináló

Számláló

Rendszeres olvasók

Hiba történt a modul működésében

Nyomtató

Print