Hozzávalók :
50 dkg krumpli
2 dl tejföl,
só,
bors,
annyi liszt, amennyit a krumpli felvesz,hogy rugalmas könnyen gyúrható és nyújtató tésztát kapjunk.
2 tojás,
1/2 cs sütőpor.
Jól összedolgozzuk.1/2 cm vastagságúra,tetszés szerinti nagyságúra nyújtjuk,és olajban kisütjük.Megtölthetjük virslivel ,párizsival,sonkával ...stb..Tejföllel ,sajttal,vagy egyszerűen csak sósan tálalhatjuk
Joghurtos madárbegysaláta
-
- 1 zacskó madárbegy saláta
- 3-4 púpos ek sűrű görög joghurt
- só ízlés szerint
- 1 marék pörkölt dió
- 2-3 ek gránátalmamag
A madárbegy...
2 napja










Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése