2009. november 28., szombat

Mákos laska


Hozzávalók :laska tészta
mák
cukor

víz

A főző vízbe sót és olajat teszünk,és felforraljuk.A forrásban lévő vízbe beletesszük a tésztát.Néha megkavarjuk.Újraforrástól számított 5-6 percig főzzük.Aztán a tűzről levesszük,és lefedjük.Közben néhányszor megkavarjuk.Ha megpuhult,akkor leszűrjük.Kevés sót,és olajat keverünk el benne.Hagyjuk kissé kihűlni,csak ezután keverjük hozzá a mákot.A cukrot csak közvetlenül fogyasztás előtt adjuk hozzá,mert különben elolvad a tésztán.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pontos idő

Lapozgató

Kedvcsináló

Számláló

Rendszeres olvasók

Hiba történt a modul működésében

Nyomtató

Print