2009. június 8., hétfő

Paprikás krumpli leves virslivel


                                                                    Hozzávalók :
                                                                   1 kg krumpli
                                                                     1/2 dl olaj
                                                               kis fej vörös hagyma
                                                                   piros paprika
                                                                       delikát
                                                                        bors
                                                                     4-5 virsli

Az olajon üvegesre pároljuk a hagymát.Közben beletesszük a virslit,hogy egy kicsit süljön,mert így sokkal finomabb lesz a virsli,és a leves íze is. A tűzről levéve hozzáadjuk a paprikát,majd a felkockázott krumplit.Borssal ,delikáttal fűszerezzük.Felengedjük a kívánt mennyiségű vízzel,és készre főzzük.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pontos idő

Lapozgató

Kedvcsináló

Számláló

Rendszeres olvasók

Hiba történt a modul működésében

Nyomtató

Print