/Gusta újságból/
Hozzávalók:50 dkg málna vagy szamóca
20 dkg porcukor
1 dl triple sec
1 dl konyak
1 üveg édes fehér bor
1 üveg félszáraz pezsgő
A málnát vagy szamócát megtisztítjuk.Ha túl nagyok a szemek akkor félbe,negyedekbe vágjuk.Egy mély üvegtálba tesszük,és megszórjuk porcukorral.aztán hozzáöntjük a triple sec-ketés a konyakot.A tálat folpackkal légmentesen lezárjuk,és 3 órára hűtőbe tesszük.Ez után hozzáöntjük a jégbe hűtött fehérbort,és tálalás előtt a szintén jégbe hűtött pezsgőt.Széles szájú poharakba mérjük kiskanalat adunk hozzá,hogy ki-ki a végén a gyümölcsöt kiszedhesse vele.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése