2009. június 12., péntek

Töltött csirkecomb



Hozzávalók :8 csirkecombhoz
6-7 db főtt tojás
kis csokor petrezselyem zöld
1 gerezd fokhagyma
kicsi fej vöröshagyma
kevés olaj
15 dkg reszelt sajt
1 db zsemle,vagy zsemlemorzsa

A hagymát és a fokhagymát lereszeljük,és az olajban picit megfuttatjuk.A petrezselymet apróra vágjuk,a zsemlét és a főtt tojást felkockázzuk.Ízesítjük sóval vagy delikáttal,és borssal.Összekeverjük.A csirkecombokat megtisztítjuk,és alaposan megmossuk.A bőrét óvatosan elválasztjuk a hústól.Belerakjuk a a tölteléket a bőr alá.Még enyhén befűszerezzük a húst.Kevés vizet és olajat öntünk alá.Befedjük alufóliával.és sütjük.Amikor már a hús megpuhult,levesszük a fóliát ,és szép pirosra sütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pontos idő

Lapozgató

Kedvcsináló

Számláló

Rendszeres olvasók

Hiba történt a modul működésében

Nyomtató

Print