2009. június 23., kedd

Lebbencs leves



Hozzávalók :3-4 szem burgonya
lebbencs tészta
2 kanál olaj.
10 dkg füstölt szalonna
fűszer paprika
só vagy delikát
bors.
petrezselyemzöld
Az olajon,világos barnára megpirítjuk a lebbencs tésztát,majd kiszedjük,és félretesszük.Az apróra vágott hagymát üvegesre pároljuk az olajon.Hozzáadjuk a fűszerpaprikát,aztán a kockára vágott burgonyát,a fűszereket és a petrezselymet.Amikor már majdnem teljesen puhára főtt a burgonya,akkor beletesszük a megpirított tésztát,és készre főzzük.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pontos idő

Lapozgató

Kedvcsináló

Számláló

Rendszeres olvasók

Hiba történt a modul működésében

Nyomtató

Print