2009. június 13., szombat

Dunahullám

Névnapra !!!




Hozzávalók:25 dkg margarin
25 dkg porcukor
4 tojás
40 dkg liszt
1 cs sütőpor
1 cs vaníliás cukor
20 kanál tej
1,5 dl olaj
3 kanál kakaó
1 üveg meggybefőtt
Krém:1 cs.eper vagy puncs puding
4 dl meggylé
25 dkg margarin
20 dkg porcukor

A margarint,25 dkg porcukrot,4 tojás sárgáját habverővel jól kikavarjuk.Hozzáadunk,
40 dkg lisztet,1 cs sütőport,1 cs vaníliát,15 kanál tejet,a tojások kemény habját,
A massza felét beleöntjük sütőpapírral bélelt a tepsibe,a másik felébe 3 kanál kakaót,
és 5 kanál tejet teszünk,majd ráöntjük a sárga masszára.
Tetejét megszórjuk magozott meggyel,és kisütjük.Ha kihűlt rákenjük a krémet ,
és csokimázzal bevonjuk.
Krém :1 cs eper vagy puncs pudingot,4 dl meggylében megfőzünk,ha kihűlt,
25 dkg margarinnal és 20 dkg porcukorral habosra kavarjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pontos idő

Lapozgató

Kedvcsináló

Számláló

Rendszeres olvasók

Hiba történt a modul működésében

Nyomtató

Print