/régi újságból./
Hozzávalók:
1 kg burgonya
25 dkg darált dió
20 dkg porcukor
2 evőkanál rum
2 evőkanál kakaó
10 dkg vaj
tejszínhab
A burgonyát héjastól megfőzzük,megtisztítjuk,és még melegen áttörjük.Belekeverjük a diót,a vajat,a porcukrot,és a kakaót,és a rumot.Az egészet jó alaposan összedolgozzuk,és lehűtjük.Krumplinyomón nyomjuk át.Tejszínhabbal,csokiöntettel tálaljuk.
A magyar macaron: non plusz ultra
-
Isteni finom. Nem is gondoltam, hogy ennyire jó is tud lenni, mert
lakodalmakban gyakorlatilag csak ízetlen, kemény darabokat ettem. Eddig. Az
enyémben e...
1 napja
1 megjegyzés:
Anyuci beírnád ennek a szép tortának a receptjét?köszönöm.
Megjegyzés küldése