2009. március 22., vasárnap

Császármorzsa




Ahogy én csinálom/
Hozzávalók :10 dkg búzadara.
1 evőkanál liszt
2.5 dl tej,
1 cs vanília,
3 tojás,
10 dkg cukor
1/2 citrom reszelt héja
sütéshez vaj.

A búzadarát összekeverjük a liszttel,aztán a tejjel csomómentesre keverjük.
Hagyjuk állni amíg a búzadara megdagad a tejtől.Közben a tojások sárgáját,
habosra keverjük a cukorral,és kemény habbá felverjük a tojások fehérjét.
A megdagadt búzadarához keverjük a tojás sárgáját,a vaníliát,a citromhéjat,
és végül a tojás habot.Habverővel jól összedolgozzuk.Egy serpenyőben vajat olvasztunk,
és ebbe öntjük a masszát.Folyamatosan keverjük amíg darabos nem lesz és szépen megsül.
Porcukorral meghintjük,és lekvárt adunk hozzá

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pontos idő

Lapozgató

Kedvcsináló

Számláló

Rendszeres olvasók

Hiba történt a modul működésében

Nyomtató

Print