2009. március 23., hétfő

Kosárka



                                                                    Hozzávalók
                                                                  .45 dkg liszt,
                                                                25 dkg margarin,
                                                                  12 dkg cukor,
                                                                   1 cs sütőpor,
                                                                     1 cs vanília,
                                                                  3 tojás sárgája,
                                                                   3 kanál tejföl.

Könnyen gyúrható tésztát készítünk.A kosárka formába diónyi tésztát nyomkodunk,megkenjük kevés baracklekvárral, és megtöltjük a diós masszával.Közepesen meleg sütőben sütjük.
Töltelék : 3 tojás fehérje
              15 dkg porcukor
              15 dkg darált dió
               barack lekvár
A tojás fehérjét kemény habbá verjük a  porcukorral.Belekeverjük a darált diót.
A tetejét vaníliás porcukorral megszórjuk, vagy csokiba mártjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pontos idő

Lapozgató

Kedvcsináló

Számláló

Rendszeres olvasók

Hiba történt a modul működésében

Nyomtató

Print