2009. március 22., vasárnap

Diós puffancs




Ugyan úgy készül mint a sós puffancs,de ebbe 1 kanál por cukrot és 2-3 kanál darált diót teszünk.
Tálaláskor porcukrozzuk.Adhatunk hozzá lekvárt,csokiöntetet,pudingot stb...is.
Dió helyett,mákkal,vagy kókusszal,is ízesíthetjük.
Hozzávalók : 
                   25-30 dkg liszthez
                   3 tojást,
                   1 kávéskanál sütőport,
                    5-6 dkg  dió
                    31evőkanál porcukor
                   és annyi tejet,hogy nokedli tészta sűrűségű legyen.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pontos idő

Lapozgató

Kedvcsináló

Számláló

Rendszeres olvasók

Hiba történt a modul működésében

Nyomtató

Print