2009. március 23., hétfő

Somlói galuska


Hozzávalók :
1 sárga,
1 barna piskótalap
1 csoki 
1 vanília pudingot
baracklekvár
rum
mazsola

Szokásos módon,sárga és barna piskótát sütünk,Vanília,és csoki pudingot elkészítjük.és kissé hűtjük.
Lekvárt,rumot,mazsolát,előkészítjük.Egy nagy jénaiba,vagy tálba,ezeket az anyagokat egymásra rétegezzük.
Legfelülre puding kerüljön.Tálaláskor,csokimázzal,és tejszínhabbal díszítjük.
// A piskótát helyettesíthetjük,vagy kiegészíthetjük babapiskótával,gofritésztával,is.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pontos idő

Lapozgató

Kedvcsináló

Számláló

Rendszeres olvasók

Hiba történt a modul működésében

Nyomtató

Print