2009. március 22., vasárnap

Kapros dübbencs


...
*Hozzávalók.*.1kg liszt,1 rama margarin, 1/2 liter tej,2 db tojás,5 dkg élesztő,csipet só,1 evőkanál cukor.
*ELKÉSZITÉS*A margarint felolvasztom,hozzáöntöm a tejet,langyosra melegitem,belemorzsolom az élesztőt,
és hozzáadom a cukrot.Amikor megkelt hozzáöntöm a liszthez,a két felvert tojással együtt,és a sót.
Ezután már csak össze kell keverni a fakanállal.majd jól átgyurjuk.

2 megjegyzés:

Thunderflash írta...

Szia, felhasználhatom a következő képet a Facebookon? Azért kérem, mert a kapros dübbencsnek létrehoztam egy oldalt. http://3.bp.blogspot.com/_g4hMlcZV_KU/ScUm3DK_V3I/AAAAAAAAADY/7FYjrj6asko/s1600-h/2008+06+03+Kapros+d%C3%BCbbencs.jpg

Köszi, Péter
pslambuccom

Anyucika írta...

Szia.Örülök hogy úgy gondolod a nem igazán "profi" képről hogy fel használható.Természetesen felhasználhatod,a forrás megjelölésével.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pontos idő

Lapozgató

Kedvcsináló

Számláló

Rendszeres olvasók

Hiba történt a modul működésében

Nyomtató

Print