2009. március 22., vasárnap

Mirinda szelet



      Tészta
:4 tojás sárgája,
7 evőkanál/lefőzött/ presszó kávé,
30 dkg porcukor,
10 dkg darált dió,
1/2 cs sütőpor,
20 dkg liszt.
A tojás sárgáját habosra keverjük a a cukorral,
aztán hozzáadjuk a többi anyagot,a végén a tojások kemény habját,és megsütjük.
Töltelék :50 dkg túró,1 cs vanília,8 evőkanál cukor,25 dkg margarin.,mazsola, reszelt citromhéj.
A margarint a cukorral habosra keverjük,aztán hozzáadjuk a túrót,és a mazsolát.,és a citrom héjat.
A kihűlt tésztára kenjük .
Tetejére a máz :7 dl mirinda üdítőben megfőzünk,2 cs vanília pudingot,4 evőkanál cukorral.
Langyosan a túróra kenjük,és hideg helyen pihentetjük.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pontos idő

Lapozgató

Kedvcsináló

Számláló

Rendszeres olvasók

Hiba történt a modul működésében

Nyomtató

Print