2009. március 22., vasárnap

Hamis túrógombóc


Hozzávalók :1 l tej
                    4-5 evőkanál citromlé
                    1 bögre búzadara  /3 dl /
                    margarin
                    zsemlemorzsa
                    cukor
                    /tejföl,vagy lekvár vagy csokiöntet,vagy tejszínhab ízlés szerint /

A tejet felteszek forrni beleteszek a citromlevet,és a búzadarát megfőzök benne,ez jó sűrű lesz.Néha megkeverve kihűtöm.Vizes kézzel gombócot formálok belőle és pirított zsemlemorzsába forgatom./Az unokatesómtól tanultam ,hogy a megpirított zsemlemorzsába tehetünk kristálycukrot,így még finomabb./
Ízlés szerint díszítem,és tálalom.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pontos idő

Lapozgató

Kedvcsináló

Számláló

Rendszeres olvasók

Hiba történt a modul működésében

Nyomtató

Print