/újságból/
Hozzávalók:2 db karalábé
4 db sárgarépa
4 db petrezselyem
20 dkg zöldborsó
2 dl tejföl
1 evőkanál liszt
delikát,petrezselyem zöld
2 evőkanál vaj
A zöldségeget megpucoljuk,alaposan megmossuk,és egyforma kockára felvágjuk.A vajon kissé megforgatjuk a zöldségeket,majd ízesítjük,és felengedjük kevés vízzel .Lassú tűzön ,fedő alatt puhára pároljuk.A lisztet,és a petrezselyem zöldet elkeverjük a tejfölben,1/2 dl vízzel hígítjuk,majd a zöldséghez adjuk,és jól kiforraljuk.
Gombás kacsamáj (csirkemáj)
-
Ezt a gombás májat szomszédasszonyom szokta csinálni - köszönetem a
receptért -, és nagyon finom. Én most barna csiperkével készítettem, de
mikor van vad...
4 napja
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése