/újságból/
Hozzávalók:2 db karalábé
4 db sárgarépa
4 db petrezselyem
20 dkg zöldborsó
2 dl tejföl
1 evőkanál liszt
delikát,petrezselyem zöld
2 evőkanál vaj
A zöldségeget megpucoljuk,alaposan megmossuk,és egyforma kockára felvágjuk.A vajon kissé megforgatjuk a zöldségeket,majd ízesítjük,és felengedjük kevés vízzel .Lassú tűzön ,fedő alatt puhára pároljuk.A lisztet,és a petrezselyem zöldet elkeverjük a tejfölben,1/2 dl vízzel hígítjuk,majd a zöldséghez adjuk,és jól kiforraljuk.
Sütőtökös fűszeres muffin
-
- 1,5 bögre liszt
- 1 zacskó sütőpor
- 0,5 kk só
- 1,5 kk fahéj
- 0,5 kk őrölt gyömbér
- 0,5 kk őrölt szerecsendió
- pici őrölt szeg...
1 napja
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése