2009. április 1., szerda

Paradicsom leves-Rántott csirkecomb -Burgonyapürével-Puffancs

Paradicsom leves-Rántott csirkecomb -Burgonyapürével-Puffancs


Április 1.Ma vigyázzatok,hogy senki ne járjon túl az eszeteken.Senki be ne tudjon csapni .
Ma a kicsikémet megkérdeztem ismét ,hogy mit szeretne enni.Végre azt válaszolta,hogy csináljunk rántott húst,burgonya pürével.A tegnapról maradt paradicsom leves mellé ez kitűnő lesz.Gyönyörű idő van,ezért megyünk sétálunk egyet,közben beszerezzük az ebédhez szükséges hozzávalókat.

Rántott csirke comb,burgonya pürével,és a megmaradt tojásból és lisztből Puffancs.
A csirkecombokat,kicsontozom,mindegyikből két szelet lesz.Ki kloffolom egy kicsit,befűszerezem,és kétféle panírba forgatom .Fele párizsi,fele pedig bécsi szelet lesz, és sütöm.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pontos idő

Lapozgató

Kedvcsináló

Számláló

Rendszeres olvasók

Hiba történt a modul működésében

Nyomtató

Print