2009. április 28., kedd

Chilis bab


Ezt az ételt konzerv Chilis babból,és száraz babból egyaránt elkészíthetjük.

1,A konzervből készült változat,nagyon hamar elkészíthető.1 nagy fej hagymát olajon megpárolunk,és adunk hozzá kb10-15 dkg füstölt kolbászt,és/vagy 20-30 dkg csirke-vagy pulyka húst.Ezeket puhára pároljuk,kevés fűszerpaprikát adunk hozzá,majd hozzáadunk 5-6 konzerv babot,ízesítjük delikáttal,borssal.és felforraljuk.
2,1 kg száraz babot előző nap beáztatjuk.
1 nagy fej hagymát olajon megpárolunk,megszórjuk piros paprikával,és beletesszük a kolbászt vagy húst,.majd beletesszük a megáztatott babot.Felengedjük vízzel,és puhára főzzük.Ízesítjük borssal,delikáttal.A Knorr rafinéria Chilis bab alapot,és 2 kanál lisztet kevés vízzel csomómentesre kikavarjuk,és a puhára főtt babhoz adjuk.Lassú tűznél felforraljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pontos idő

Lapozgató

Kedvcsináló

Számláló

Rendszeres olvasók

Nyomtató

Print