2009. április 23., csütörtök

Brassói aprópecsenye

Sült burgonyával és rizibizivel


Hozzávalók
1 kg sertés,vagy pulyka hús
2 nagy fej hagyma
olaj
1 üveg borsó /esetleg még kukorica is/
kávéskanál paprika

A húst felkockázzuk,és megpároljuk,Ha megpuhult,olajon kissé megsütjük,a hagymával együtt.Ezután hozzáadjuk a borsót /kukoricát/,majd a paprikát.Néhány percig pároljuk.
Sült burgonyával tálaljuk,de rizzsel is kiváló.

2 megjegyzés:

Mr Lee írta...

Oh,thanks for leaving your kind comment on our blog.Have a happy weekend.

Anyucika írta...

Mr Lee Köszi szépen.Legyen neked is szép hétvégéd!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pontos idő

Lapozgató

Kedvcsináló

Számláló

Rendszeres olvasók

Hiba történt a modul működésében

Nyomtató

Print