2009. április 24., péntek

Bundázott nyárs. 1




Ma Paradicsom lesest és "Rablóhúst" készítettem.

"Rablóhús" hozzávalói:
1 kg krumpli
5-6 virsli,
2 fej hagyma,
1paprika,
delikát,
liszt,
tojás,
tej,olaj.
A krumplit megfőzzük,de vigyázzunk hogy ne legyen túl puha.Ha meghűlt,akkor felkockázzuk,a paprikával,és a hagymával együtt.A virslit felkarikázzuk.A pálcikára felszúrjuk felváltva a felkockázott krumplit, virslit,hagymát,és paprikát.Elkészítjük a tésztát.Beleforgatjuk a nyársakat,és kisütjük.

Bármilyen variációval elkészíthető,és burgonyával vagy salátával is tálalhatjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pontos idő

Lapozgató

Kedvcsináló

Számláló

Rendszeres olvasók

Hiba történt a modul működésében

Nyomtató

Print