2009. április 27., hétfő

Rakott karfiol



Hozzávalók:
1-1 1/2 kg karfiol
6-8 pár virsli
5-6 keményre főtt tojás
1 nagy pohár tejföl
1 nyers tojás
Delikát,bors,
mokkás kanál őrölt szerecsendió
10-15 dkg sajt
néhány kanál olaj,vagy margarin a tepsi kikenéséhez

A karfiolt rózsáira szedjük,sós vízben megfőzzük,és lecsepegtetjük.A virslit felkarikázzuk.A tojásokat keményre főzzük,és felszeleteljük.A kikent tepsibe rétegezzük,közben befűszerezzük.A végén leöntjük a tejföllel,amiben egy nyers tojást elkeverünk.Tetejét megszórjuk reszelt sajttal,és szép pirosra sütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pontos idő

Lapozgató

Kedvcsináló

Számláló

Rendszeres olvasók

Hiba történt a modul működésében

Nyomtató

Print